Onze website wordt ge├╝pdate en is nog in bewerking

info@stichtingcrowdience.nl

3de vragenlijst Impact Corona op mensen die minder goed kunnen lezen en schrijven

Vanaf deze week kan de derde en tevens laatste vragenlijst van het onderzoek naar de impact op onder andere de mentale gezondheid van laaggeletterden en mensen met een licht verstandelijke beperking ingevuld worden op ons platform ‘Ik onderzoek mee’.

De vragenlijst is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven. Zij vallen namelijk door onder andere te lastig taalgebruik bij veel onderzoeken buiten de boot. Waarom het belangrijk is dat ook zij kunnen mee doen met onderzoek wordt in dit filmpje verteld.

Wil je meer informatie over het onderzoek of de vragenlijst? Neem dan contact op met Anouk Menko van het Radboudumc.

Het onderzoek vindt plaats in samenwerking met amenwerking met Academische werkplaats Sterker op eigen benen, AMPHI, GGD Gelderland-Zuid, GGD Gelderland-Midden, MEE Gelderse Poort en Pharos.