Onze website wordt geüpdate en is nog in bewerking

info@stichtingcrowdience.nl

2e Corona vragenlijst

De 2de Corona vragenlijst staat online en kan ingevuld worden tot 10 mei 2021

De Corona gedragsvragenlijst is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met lezen en schrijven, zoals mensen met een verstandelijke beperking of laaggeletterden. De vragenlijst wordt 3 keer afgenomen in 2020-2021 via de GGDen i.s.m. MEE Gelderse Poort en Pharos. Meer informatie over het onderzoek en project kan je hier vinden. 

De vragenlijst invullen

De vragenlijst kan ingevuld worden op www.ikonderzoekmee.nl/vragenlijst/co2 tot en met 10 mei.

De tweede vragenlijst bestaat voor een deel uit dezelfde vragen als de eerste vragenlijst (ongeveer 45 vragen). Hierdoor kunnen we zien hoe bijvoorbeeld de mentale gezondheid door de tijd heen veranderd. Daarnaast stellen we aan de hand van de eerste resultaten wat aanvullende vragen. Zo willen we onder andere meer inzicht krijgen in hoe er wordt omgegaan met het wegvallen van de dagstructuur. En wat er voor nodig is om beter om te gaan met het wegvallen van de structuur.

Uitleg over het onderzoek voor deelnemers

Er is een video gemaakt waarin uitgelegd wordt waar het onderzoek over gaat. De video kan hier bekeken worden. De video kunnen gedeeld worden met de mensen die jullie zien en spreken in de wijk.

Afhankelijk van de persoon kan de vragenlijst zelfstandig ingevuld worden. De vragen kunnen voorgelezen worden, en antwoorden kunnen ingesproken worden. Het is dus niet nodig om goed te kunnen lezen en schrijven. Uiteraard mag er ook ondersteuning geboden worden bij het invullen van de vragenlijst. U kunt de vragenlijst samen met de persoon invullen als u dit wilt. In deze video wordt uitgelegd hoe de vragenlijst ingevuld kan worden.

Iedereen die wat meer moeite heeft met lezen en schrijven en ouder is dan 16 jaar mag de vragenlijst invullen. Ook mensen die de eerste vragenlijst niet hebben ingevuld mogen meedoen.