Onze website wordt geüpdate en is nog in bewerking

info@stichtingcrowdience.nl

Resultaten 1ste COVID-19 monitor verstandelijk beperkten en laaggeletterden

De eerste resultaten van de COVID monitor zijn bekend. De monitor is afgenomen via ‘Ik onderzoek mee’.

De pandemie duurt inmiddels langer dan een jaar en veel Nederlanders vinden het mentaal zwaar om om te gaan met de huidige beperkingen en maatregelen. Veel aandacht gaat uit om jongeren en ouderen te helpen die zich eenzaam en geïsoleerd voelen. Een andere belangrijke groep waar weinig informatie over bekend is, zijn laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking. De COVID monitor van de GGDen Gelderland-Midden en -Zuid, die ook landelijk is uitgezet, geeft hier meer zicht op.

Je kunt hieronder de factsheet met tips downloaden of hier klikken om meer te lezen over het onderzoek op onze website of de website van ZonMw.