Onze website wordt ge├╝pdate en is nog in bewerking

info@stichtingcrowdience.nl

Test het platform mee na onze makeover!

Het vernieuwde ‘Ik onderzoek mee’ platform is live!

Iets later dan gepland is ons vernieuwde platform live gegaan! Waarom we wat later waren? De ontwikkeling van het platform is in samenwerking met eindgebruikers gegaan, zoals ouderen en mensen met een verstandelijke beperking. We hebben ruim de tijd genomen om alles naar wens uit te werken en weer opnieuw te laten zien, om vervolgens weer feedback te krijgen en dit weer te verwerken, etc.

Daarna hebben we voorrang gegeven aan het project i.s.m. de GGDen Gelderland-Midden en -Zuid, MEE Gelderse Poort en Pharos. Zij wilden de helft van ons gebruiksvriendelijke platform gebruiken voor hun vragenlijstonderzoek onder laaggeletterden en mensen met een verstandelijke beperking. Hiervoor moesten wat veranderingen doorgevoerd en uitgetest worden. De vragenlijst gaat volgende week van start!

En nu is het tijd om het hele platform online te zetten. De komende tijd halen we de foutjes en bugs nog uit het platform. Ondertussen zetten verschillende partijen al hun onderzoeken klaar die dan gaan lopen op het platform!