Onze website wordt ge├╝pdate en is nog in bewerking

info@stichtingcrowdience.nl

Outreach wisseltroffee voor Crowdience

Wisseltrofee Improve Programma voor outreach

Crowdience heeft een presentatie verzorgd bij het congres ‘Vormgeving van Maatschappelijke Impact door Alfa- en Gammawetenschappen’

Het is tijd om meer mensen te laten weten van ons bestaan. Op deze manier krijgen we feedback over het Crowdience platform en de werking daarvan. En dat willen we natuurlijk om burgers te betrekken in onderzoek.

Op 11 december is bijvoorbeeld een presentatie gegeven op een congres over methoden en technieken voor meer maatschappelijke impact door Alpha en Gammawetenschappen. Hiermee is het bereik bij het wetenschappelijke publiek vergroot en kon gepeild worden wat mensen van het platform vonden. En voor deze ‘outreach’ en inzet heeft de stichting in december de wisseltrofee van het Improve Programma mee naar huis mogen nemen!